Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πέτριτς: «Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι»

Καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό συγκριτικά με την απόδοση που είχε στον τελικό του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς και έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωση από την ομάδα του.

Πέτριτς: «Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι»
Ο Μλάντεν Πέτριτς πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάτι που τον έκανε χαρούμενο, όμως δεν συνδυάστηκε και με καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Ο Κροάτης τόνισε πως δεν ήταν εντελώς συγκεντρωμένη οι «πράσινοι», προσπαθώντας να δώσει εξήγηση για την ισοπαλία με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, θα ήθελα όμως να πάρουμε και τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε.Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σήμερα σε σχέση με τον τελικό. Εμείς δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε ένα γκολ προς το τέλος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε», σχολίασε ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

Αναφερόμενος στη συνέχεια των play-offs, τόνισε: «Δεν θέλω να μιλάω για φαβορί. Σίγουρα αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση. Μπορούμε όμως να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: