Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χαμένες ευκαιρίες!

Λιγοστοί από τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ που έχουν πάρει ευκαιρίες πείθουν πως έχουν θέση υπό προϋποθέσεις στην ομάδα της Football League. Χωρίς φορ στο φινάλε η «Ένωση».

Χαμένες ευκαιρίες
Ένα από τα «μείον» της φετινής πορείας της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική είναι ότι δεν κατάφερε να αναδείξει-πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-νεαρούς παίκτες που θα ανελιχθούν μαζί της μέχρι και τη μεγάλη κατηγορία.

Η χθεσινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω ήταν μία απόδειξη αυτού. Ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να δώσει ξανά ευκαιρίες σε αρκετούς νέους παίκτες της ομάδας, αλλά ελάχιστοι έδειξαν ότι αξίζουν να έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, που θα είναι σίγουρα πολύ πιο ποιοτικό από το φετινό μιας κι έχουν γίνει ήδη έντεκα μεταγραφές κι ακολουθούν άλλες 6-8.

Πέραν του 17χρονου γκολκίπερ Ντούνη, που το ντεμπούτο του ήταν ελπιδοφόρο, του 19χρονου Τζανετόπουλου που όχι τόσο χθες αλλά σε προηγούμενα παιχνίδια είχε παρουσιάσει κάποια θετικά στοιχεία, του 22χρονου Πεταυράκη που χθες ήταν τιμωρημένος αλλά έβγαλε με καλές εμφανίσεις το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν σαν δεξιός μπακ, καθώς και του 19χρονου Τσεβά που έδειξε την ικανότητά του στο σκοράρισμα όσες φορές χρησιμοποιήθηκε, οι υπόλοιποι μάλλον έχουν αφήσει αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που έχουν πάρει. Από τον 23χρονο στόπερ Τσούπρο, τον 20χρονο δεξιό μπακ Αργυρίου και τον 23χρονο αριστερό μπακ Τσουμάγκα (που δεν έχει επανέλθει ακόμη στα επίπεδα απόδοσης πριν τον τραυματισμό του), μέχρι τους 20χρονους μεσοεπιθετικούς Μούργκα και Γροντή και τον 24χρονο Ράμα…

Πάντως ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να συνεχίσει στην ίδια λογική και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια δίνοντας χρόνο και σε άλλους παίκτες, μήπως και κάποιος καταφέρει να τον πείσει ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

Χωρίς επιθετικό με Περαμαϊκό

Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Περαμαϊκό, που πιθανότατα θα γίνει στο γήπεδο του Περάματος χωρίς κόσμο, αφού αυτό της Προοδευτικής δεν παραχωρείται υπό το φόβο επεισοδίων. Στο παιχνίδι αυτό επανέρχεται ο Σταύρος Πεταυράκης, που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά θα λείψει ο Άλεξ Ντακόλ που θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο την Τρίτη για να επιστρέψει εγκαίρως εν όψει της επόμενης περιόδου. Έτσι, δεδομένης της απουσίας του Μπρέτσεβιτς και πιθανότατα του Τσεβά, η «Ένωση» δεν θα έχει κλασικό φορ διαθέσιμο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: