Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αθανασιάδης: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Σημαντικό βαθμό χαρακτήρισε ο Στέφανος Αθανασιάδης αυτόν που πήρε ο ΠΑΟΚ από το ματς με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα βγει πρώτη στα play-offs.

Αθανασιάδης: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»
Η νίκη ήταν ο στόχος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη και ο βαθμός που πήραν οι φιλοξενούμενοι είναι σημαντικός. Ο πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου του Βορρά» έδειξε την πίστη του ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα… χαμογελάσει τελευταία έδωσε το σύνθημα για το επόμενο ματς, το οποίο είναι με τον Ατρόμητο.

«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι στα στημένα, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός εκεί. Πετύχαμε το γκολ με τον Σαλπιγγίδη και ισοφαρίσαμε. Στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση των play-offs. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη. Στο τέλος πιστεύω ότι ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός, κάθε αγωνιστική είναι σημαντική. Θα προσπαθήσουμε με πάθος να κερδίσουμε και τον Ατρόμητο. Είναι καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς», σχολίασε ο 25χρονος φορ.

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο να παίξει ο ΠΑΟΚ χωρίς κόσμος στα επόμενα ματς των play-offs, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, ενώ εκκρεμεί η έφεση, που έχει κάνει, ανέφερε: «Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο στο γήπεδό μας, είναι πρόβλημα που δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά εμείς θα μπούμε σαν να είναι δίπλα μας για να πάρουμε βαθμούς και στο τέλος την πρώτη θέση. Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: