Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Υπέρ Πιστόριους ο πρώτος που έφτασε στον τόπο της δολοφονίας!

Ο Γιόχαν Στάντερ, άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο σημείο μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ, κατέθεσε πως πιστεύει ότι ο Όσκαρ Πιστόριους την πυροβόλησε θεωρώντας πως επρόκειτο για διαρρήκτη.

Υπέρ Πιστόριους ο πρώτος που έφτασε στον τόπο της δολοφονίας
Μετά από δύο εβδομάδες, η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ άρχισε ξανά, με τους μάρτυρες υπεράσπισης να παίρνουν σειρά.

Ο Γιόχαν Στάντερ, προσωπικός φίλος και γείτονας του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο χώρο μετά τον τραγικό θάνατο του μοντέλου. Και με βάση όσα κατέθεσε, φάνηκε να πιστεύει τον ισχυρισμό του Πιστόριους πως πυροβόλησε τη σύντροφό του καθώς την πέρασε για διαρρήκτη, σε αντίθεση με όσα αναφέρουν οι κατήγοροι περί εγκλήματος πάθους και ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

«Με πήρε τηλέφωνο στις 3:18 και μου είπε: ‘Σε παρακαλώ, έλα στο σπίτι μου. Πυροβόλησα τη Ρίβα. Την πέρασα για διαρρήκτη. Έλα γρήγορα’. Όταν έφτασα, ο Όσκαρ την κρατούσε στα χέρια του. Έκλαιγε, προσευχόταν, ήταν συντετριμμένος… Είναι δύσκολο να περιγράψω την κατάστασή του», τόνισε στο δικαστήριο.

«Ήταν αφοσιωμένος στο να σώσει τη ζωή της, καθώς έβαλε το δάχτυλό του στο στόμα της και την παρακαλούσε να μείνει ζωντανή. Είδα την αλήθεια εκείνη την ώρα και αυτό νιώθω», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: