Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αστέρας για… αστέρια!

Μέσα σε δύο αγωνιστικές ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να εξαλείψει τη διαφορά των δύο βαθμών που είχε από τις άλλες ομάδες στα πλέι οφ και μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου ελπίζει να κουνήσει… σεντόνι.

Αστέρας για… αστέρια
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης, μία ημέρα μετά τη νίκη (1-0) επί του Ατρομήτου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες είχαν μπει στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας χωρίς βαθμό, όμως μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής της διαδικασίας είναι στη δεύτερη θέση του ειδικού πίνακα κατάταξης και μπήκαν στο κόλπο της διεκδίκησης του «εισιτηρίου» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη από εκεί που ήταν… αουτσάιντερ αλλάζει ρόλο στους προσεχείς αγώνες, καθώς Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του Αστέρα, καθώς την Τετάρτη υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη και την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουν τους «πράσινους» στην άδεια Λεωφόρο.

Έχοντας πάρει ισοπαλία (0-0) μέσα στην Τούμπα, στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ οι Τριπολιτσιώτες θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ και ελπίζουν να έχουν πάρει ό,τι καλύτερο μπορούν, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει κενό στην άμυνά του – λόγω της τιμωρίας που θα επιβληθεί στον Ινσαουράλδε και των αγωνιστικών προβλημάτων που «πονοκεφαλιάζουν» τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Όλα αυτά κάνουν τους Αρκάδες να αισιοδοξούν πως μπορούν να πετύχουν το «θαύμα» και να καταλάβουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, κερδίζοντας τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προκριματικά του Champions League.

Εν όψει του προσεχούς αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο κ. Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ζιράν Εντό που αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ατρόμητο. Επίσης, ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο χθεσινό ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: