Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αναστασίου: «Ντροπή για όλους μας»

Σε δεύτερη μοίρα άφησε ο Γιάννης Αναστασίου το αγωνιστικό σκέλος του 1-1 με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου που χαρακτήρισε ντροπή για την κοινωνία τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Αναστασίου: «Ντροπή για όλους μας»
Μπορεί οι οπαδοί των δύο ομάδων να μην παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1, αλλά το έκανε για λογαριασμό όλων ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε πρωτίστως στα επεισόδια και χαρακτήρισε ντροπιαστικό το να μην είναι σε θέση μια κοινωνία να διοργανώσει ένα παιχνίδι με ταυτόχρονη παρουσία οπαδών και από τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για τα επεισόδια:

«Θέλαμε σήμερα να ήταν γιορτή το ματς, αλλά με όλα αυτά που έγιναν, είναι ντροπή για όλους μας. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας για την επιθυμία του να υπάρξει μετακίνηση οπαδών, αλλά σαν χώρα δεν έχουμε πολιτισμό για να κάνουμε τέτοια πράγματα. Ντροπή να μην μπορούμε να διοργανώσουμε ένα παιχνίδι με φιλάθλους και των δυο ομάδων. Πρέπει να ντρεπόμαστε σαν κοινωνία. Ντροπή».

Για το ματς:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν διαφορετικός. Υπήρχε και μια κούραση στην ομάδα. Είπαμε από τη στιγμή που προηγηθήκαμε, ότι στην επόμενη καλή φάση πρέπει να κάνουμε το 2-0, γιατί αλλιώς θα κιντυνεύσουμε. Δεν το καταφέραμε. Όσο μένει ο αντίπαλος μέσα στο ματς και εμείς δεν τελειώνουμε τις φάσεις, μπορεί να συμβεί αυτό.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο μισάωρο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο επιθετικά, νομίζω ότι το 1-1 ήταν δίκαιο. Θέλω να πω και κάτι για έναν μόνο παίκτη από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Σε όλους τους άλλους δίνω συγχαρητήρια. Όχι σε αυτόν, Δεν θα πω ποιος είναι».

Για τον Σαλπιγγίδη:

«Είναι ποιοτικός παίκτης, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και έχει ήθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις μέσα στη περιοχή είναι αποτελεσματικός, εμείς είχαμε κακή αμυντική λειτουργία στην συγκεκριμένη φάση και δεχτήκαμε το γκολ. Αυτές οι φάσεις είναι η ειδικότητα του Σαλπιγγίδη».

Για την συνέχεια των πλέι οφ:

«Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Είναι ποιοτικές, θα υπάρχει και η κούραση διότι είναι το τέλος της σεζόν και η έλλειψη καθαρού μυαλού. Όποια ομάδα θα έχει την μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και θα αποφύγει τα λάθη, θα τα καταφέρει στο τέλος».

Για τις αλλαγές των Πέτριτς και Καρέλη είπε:

«Ο Πέτριτς είχε σφίξιμο στον δικέφαλο για αυτό βγήκε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε πιθανό τραυματισμό του και αν τον χάσουμε από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όσο για τον Καρέλη είπε ότι αντικαταστάθηκε από τον Λαγό για να καταφέρει να κλείσει χώρους η ομάδα του στο κέντρο. Δεν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές, νομίζω. Όταν δεν έχεις το καθαρό μυαλό με αντίπαλους σαν τον ΠΑΟΚ, θα το πληρώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: