Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γεωργιάδης: «Έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω…»

Περισσότερους πόντους θα έπρεπε να είχε μαζέψει στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play-offs ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, που ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει και τύχη αυτήν περίοδο.

Γεωργιάδης: «Έπρεπε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω…»
Ικανοποιημένος από τη θέληση που έδειξαν στη Λεωφόρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό έμεινε ο Γιώργος Γεωργιάδης και σχολίασε πως η ομάδα του με περισσότερη τύχη θα είχε μαζέψει παραπάνω πόντους στις πρώτες δύο αγωνιστικές των play-offs. O 42χρονος προπονητής έδειξε την πίστη του ότι η ομάδα θα τερματίσει πρώτη στο μίνι-πρωτάθλημα και είπε πως οι «πράσινοι» εκτός ικανότητα έχουν και τύχη αυτήν την περίοδο.

«Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση όχι υψηλής ποιότητας. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Βούκιτς. Ο Παναθηναϊκός πάλι με ένα στημένο προηγήθηκε. Πέρα από την ικανότητά του αυτή την εποχή είναι και τυχερός και με μία ευκαιρία προηγήθηκε. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη, και στο τέλος καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη θέληση, αλλά αν δούμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, εάν ήμασταν περισσότερο τυχεροί θα έπρεπε να είχαμε κάτι παραπάνω. Όλα είναι ανοιχτά πλέον. Τις στημένες φάσεις τις δουλεύουμε αρκετά. Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι σε καλό φεγγάρι. Εμείς περάσαμε δύσκολα αυτές τις ημέρες. Οι παίκτες δείχνουν θέληση, υγεία και στο τέλος θα τα καταφέρουμε πιστεύω», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: