Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Να βοηθήσουμε όλοι»

orfanidis1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη, Τάσος Ορφανίδης, για την κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αλλά και για την σημερινή(5/5) συνάντηση που αναμένεται να βγουν σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Δύσκολες στιγμές για τον Άρη και δύσκολες αποφάσεις».
Για το αν πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση: «Θέλω να είμαι αισιόδοξος, άμα βοηθήσουμε όλοι, με τις δυνάμεις του ο καθένας, πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση».
Για την σημερινή(5/5) συγκέντρωση: «Θα είμαι παρόν, από τη στιγμή που με κάλεσε ο Άρης, και ο κ. Ψιφίδης γιατί να μην είμαι παρόν. Αυτή την στιγμή είμαστε κάποιοι επιχειρηματίες και κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας που θέλουμε να βοηθήσουμε. Πρέπει να ακούσουμε τι σχεδιασμό και τι προγραμματισμό έχει κάνει ο κ.Ψιφίδης και από εκεί και πέρα ο καθένας με τις δυνατότητες που έχει, να βοηθήσει.
Ο κ.Ψιφίδης προσπάθησε και προσπαθεί να βρει μια φόρμουλα για να βγει ο Άρης από αυτή την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί».
Για το αν θα συμμετάσχει στην διοίκηση: «Στην διοίκηση όχι. Περάσαμε από εκεί , κριθήκαμε, για άλλους κάναμε καλό ,για άλλους κακό, πάντως όλοι είχαμε την καλή διάθεση να βοηθήσουμε τον Άρη. Όλα αυτά πάντως ανήκουνε στο παρελθόν, πλέον πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που θα μπουν μπροστά».
Για το θέμα του επενδυτή: «Είναι 100% ένα από τα βασικά προβλήματα του Άρη. Μακάρι να βρεθεί επενδυτής  που θα τελειώσει όλη αυτή την ιστορία».
Για τον Λάμπρο Σκόρδα και τις μηνύσεις που έκανε: «Αυτό δεν είναι άξιο λόγου να συζητηθεί. Είμαι και εγώ μέσα στους «35» που μήνυσε ο Σκόρδας, το θέμα είναι ότι ξέχασε να βάλει και το δικό του όνομα… Ο Άρης επί των ημερών του έχει μπει… μέσα για τα καλά. Πρέπει να κάνει μήνυση και στον εαυτό του. Οι ισχυρισμοί του είναι πραγματικά για γέλια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: