Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ντακόλ… γιοκ στην ΑΕΚ

Το τελευταίο του φετινό ματς με την ΑΕΚ ήταν αυτό με το Αιγάλεω για τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Για οικονομία χρόνου, ο Βραζιλιάνος αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για το γνωστό πρόβλημα στον ώμο του.

Ντακόλ… γιοκ στην ΑΕΚ
Από του χρόνου -εφόσον φυσικά κριθεί ότι θα παραμείνει στο ρόστερ- θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεσάντρε Ντακόλ.

Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα πρόβλημα στον ώμο, απ’ το οποίο του έχει ξεκαθαριστεί πώς θ’ απαλλαχθεί μονάχα με επέμβαση. Δεδομένου λοιπόν ότι ο στόχος της ανόδου επιτεύχθηκε και μαθηματικά, αποφασίστηκε να μπει τώρα στο χειρουργείο, ώστε ο χρόνος της αποθεραπείας του να μην τον επηρεάσει ενόψει της νέας σεζόν.

Την απόφαση της ΑΕΚ μάλιστα γνωστοποίησε ο ίδιος ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Αιγάλεω (1-0), λέγοντας: «Ο Ντακόλ θα μπει για εγχείρηση την Τρίτη, για το πρόβλημα αυτό στον ώμο του. Το αποφασίσαμε να το κάνουμε τώρα αυτό ώστε να κερδίσουμε χρόνο, για να είναι καλά την επόμενη χρονιά».

Πάντως ο Δέλλας απέφυγε ν’ απαντήσει για το αν αυτό θεωρείται σημάδι παραμονής του Ντακόλ και ερωτώμενος σχετικά (όπως και για τον Μπρέσεβιτς) σημείωσε:

«Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα (σ.σ. γελώντας απάντησε). Θέλουμε αυτοί οι παίκτες που είχαν προβλήματα να τα λύσουν, γιατί πάλεψαν, βοήθησαν αρκετά την ομάδα όλη τη χρονιά την ομάδα και θέλουμε και του χρόνου να είναι δυνατοί».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: