Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα»

Στη φάση που είχε ο Ατρόμητος με τον Ούμπιντες στο ξεκίνημα του ματς με τον Αστέρα, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος και τόνισε πως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα»
Έλειψε το καθαρό μυαλό από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, σύμφωνα με τον προπονητή των ηττημένων, Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε πως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από την ομάδα του για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στη φάση των «μπλε» με τον Ούμπιντες στο ξεκίνημα του ματς.

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Δυστυχώς δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία. ήταν ένα παιχνίδι νευρικό. Νομίζω πως αν καταφέρναμε να προηγηθούμε θα είχε άλλη μορφή το παιχνίδι. Φάσεις δεν έγιναν, έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς ευκαιρίες. Εντοπίσαμε τη δύναμη του Αστέρα, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε από εκεί γκολ», είπε ο 61χρονος προπονητής και κατέληξε, λέγοντας:

«Καλή συνέχεια στον Αστέρα και πιστεύω πως θα μπορέσουμε και εμείς να βρούμε το καλό πρόσωπο που είχαμε όλη την σεζόν. Πρόσεξαν και οι δύο ομάδες τις άμυνες τους και δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό και η ηρεμία για να κυκλοφορήσει η ομάδα μας τη μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: