Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Κέρδισε» και… «έχασε»

Με σημαντικό αποτέλεσμα κατάφερε να φύγει ο ΠΑΟΚ από τη Λεωφόρο, όμως οι Θεσσαλονικείς θα τιμωρηθούν με νέα (πιο βαριά) τιμωρία για τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν το ματς και θα χάσουν τον Ινσαουράλδε.

«Κέρδισε» και… «έχασε»
Μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ειδικού πίνακα κατάταξης μετά την ισοπαλία (1-1) μέσα στη Λεωφόρο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό στην έδρα του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας πως αφήνει σταδιακά στην άκρη την απώλεια του χαμένου Κυπέλλου Ελλάδας και τα όσα επακολούθησαν μετά τον τελικό του περασμένου Σαββάτου.

«Χρυσή» αποδείχθηκε για τους Θεσσαλονικείς η επιλογή του Γιώργου Γεωργιάδη να περάσει στο παιχνίδι τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Λίνο και κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Αν, μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» ήταν πιο προσεκτικοί, τότε θα μπορούσαν να είχαν αποδράσει ακόμα και με το… τρίποντο από την Αθήνα, αποκτώντας μεγαλύτερο προβάδισμα για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που κατά συνέπεια μπορεί να επηρεάσει και το αγωνιστικό, δεν είναι πολύ καλά.

Παρότι οι Αρχές έδωσαν την έγκρισή τους να βρεθούν 300 οπαδοί στη Λεωφόρου, πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων και ρίψη καθισμάτων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει τιμωρηθεί ήδη για τα όσα είχαν γίνει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό με αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δίνουν αγώνα από την ανακοίνωση της απόφασης να «γλιτώσουν» μέρος της τιμωρίας, όμως μετά από αυτά που έγιναν στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστεί η ομάδα υπότροπη και να διπλασιαστεί η ποινή!

Από την πλευρά του, ο Χουάν Ινσαουράλδε κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών για την μπουνιά που έριξε στον Κουτρουμπή και γράφτηκε κανονικά στο φύλλο αγώνα από τον κ. Παππά. Πιθανότατα αυτή θα αρχίσει να «μετράει» από τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο στην (άδεια) Τούμπα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: