Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μπαράλες: «Μπήκαμε στο κόλπο για κάτι καλό»

Ικανοποιημένος, τόσο με την προσωπική του απόδοση, όσο και με αυτή της ομάδας, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Χερόνιμο Μπαράλες

Μπαράλες: «Μπήκαμε στο κόλπο για κάτι καλό»
Ο σκόρερ του Αστέρα, απέναντι στους Περιστεριώτες, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε πως η ομάδα του κάλυψε την διαφορά με αυτή τη νίκη και ονειρεύεται κάτι καλό στα πλέι-οφ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. «Δώσαμε το 100%των δυνατοτήτων μας, προσπαθήσαμε πολύ και παίξαμε καλά. Είναι πολύ καλό για μένα που σκόραρα, νιώθω πολύ καλά όταν σκοράρω. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν. Μας μένουν πολλά και δύσκολα ματς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.
Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και κλειστό και ξέραμε ότι οποίος πετύχει πρώτος το γκολ θα είναι πολύ δύσκολο για τον άλλον να απαντήσει.
Καλύψαμε τη διαφορά και με τη νίκη αυτή μπαίνουμε στο παιχνίδι και μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Ζησόπουλος τόνισε: «Νομίζω ότι η ομάδα που το ήθελε περισσότερο πήρε και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα όλοι θέλουν να προσφέρουν θέαμα αλλά αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Στο τέλος από τους βαθμούς θα κριθεί τι έχει πετύχει ο καθένας. Εμείς ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς πήγαμε στην Τούμπα πήραμε έναν πόντο θέλαμε σήμερα τη νίκη για να καλύψουμε το ντεζαβαντάζ που είχαμε το καταφέραμε τέλος καλό όλα καλά.
Το ματς ξέραμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: