Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Κουλούρης: «Η ισοπαλία ήταν το λιγότερο»

Ως ένα ισοδύναμο παιχνίδι, χαρακτήρισε την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, ο ταλαντούχος στράικερ του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης

Κουλούρης: «Η ισοπαλία ήταν το λιγότερο»
Ο νεαρός επιθετικός, τόνισε πως για τον ΠΑΟΚ, το να πάρει την ισοπαλία στη Λεωφόρο ήταν το λιγότερο, ενώ μίλησε και για τα επεισόδια.

«Ήταν ένα ισοδύναμο ματς. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και το χειρότερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό τον αγώνα είναι η ισοπαλία. Ανασυνταχθήκαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε και τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» ενώ αναφορικά με τα επεισόδια είπε:

«Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Πρέπει να αλλάξει αυτή η εικόνα και θα πρέπει να βλέπουμε καλύτερες σκηνές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Παρά το γεγονός πως παίζει στην πρώτη ομάδα, ο Ευθύμης Κουλούρης δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και στην κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα των Νέων του Δικεφάλου «Ήταν μία ονειρική χρονιά για μας από την αρχή της σεζόν. Δουλέψαμε πολύ, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, θα θέλαμε να είμαστε κι εμείς εκεί, αλλά το καθήκον μας είναι με την πρώτη ομάδα. Θα χαρούμε όλοι μαζί με τα παιδιά όταν θα γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: