Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Μεγάλη επιτυχία»

No 822082
Αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ20 του ΠΑΟΚ με το 3-1 επί του ΟΦΗ (δεν καλύπτεται η διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό), ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στον ARENA FM 89,4 και τον Σάκη Γκίνα.
Μεταξύ άλλων, ο Ίβιτς τόνισε:
“Μεγάλη η επιτυχία, γιατί είχε χρόνια ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τίτλο, αν και ο αρχικός στόχος μας ήταν να προωθήσουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα και όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επιτεύχθηκαν και οι δυο στόχοι, αφού φέτος έπαιξαν στην πρώτη ομάδα πολλοί περισσότεροι παίκτες απ΄ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Η οργάνωση των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ από τον κ. Πουρλιοτόπουλο είναι άριστη και έρχονται στις ομάδες Κ17 και Κ20 πολλά ταλέντα, τα οποία θα αξιοποιηθούν. Πρέπει αν ξέρει ο κόσμςο ότι υπάρχουν κι άλλοι από πίσω για την πρώτη ομάδα, δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά θα τους δείτε σύντομα να πλαισιώνουν τον Κίτσιου, τον Πόζογλου, τον Κουλούρη…”
Οι παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ πέταξαν τις φανέλες τους, φώναζαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ μέσα στα αποδυτήρια και αποθέωσαν τον Ίβιτς, που είπε: “Συγκινήθηκα, αλλά όταν παίρνεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αυτό συμβαίνει. Συγχαρητήρια στα παιδιά, για την μεγάλη προσπάθεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: