Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Σχολή ΠΑΟΚ»

πουρλιο
Ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μίλησε στον ARENA FM 89,4 αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ20 του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε:
“Στόχος να δημιουργήσουμε την Σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ, από την Κ5 έως την Κ20και να προωθήσουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Τελείωσε ένας προγραμματισμός τετραετίας, για τους γεννηθέντες του 1995, πήραν πρωταθλήματα και είναι έτοιμοι για να παίξουν πιο ψηλά πλέον, αφού πρέπει να βγάζουμε παίκτες από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, για να μπορούμε να βλέπουμε δικά μας παιδιά στην επαγγελματική ομάδα”.
Κι ακόμη: “Θέλουμε να δούμε κι άλλους Κιόσε, Κουλούρη, Πόζογλου, Δεληγιαννίδη, Σαββίδη, στηνπρώτη ομάδα και αυτό θα το πετύχουμε, γιατί γίνεται μεγάλη και σοβαρή δουλειά από όλους τους προπονητές στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Υπάρχει προγραμματισμός και ελπίζω να συνεχίσουμε όπως είμαστε”.
Ο κ. Πουρλιοτόπουλος αποκάλυψε στον Σάκη Γκίνα, ότι θα γίνει ένα φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα για να σηκώσουν την κούπα οι παίκτες της Κ20, ενώ έδωσε ραντεβού στο Αγρίνιο για το φάιναλ φορ στο οποίο παίρνει μέρος η Κ17 του ΠΑΟΚ, με στόχο το πρωτάθλημα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: