Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Είναι πολλά τα 11 χρόνια για την Ρεάλ!!

«Ντου από Παντού» για τον μεγάλο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ - Ατλέτικο. Διαβάστε για το... σκληρό καρύδι, τη μεγάλη ευκαιρία και τη «δίψα». Βλέπεις τους τελικούς τα τελευταία χρόνια και το πρώτο που διαπιστώνεις είναι ότι η Ρεάλ έχει μείνει 11 χρόνια χωρίς κούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και όπως και να το κάνουμε είναι πολλά, πάρα πολλά αυτά τα έτη για το βάρος της φανέλας της βασίλισσας.
Με φοβερή σεζόν
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει σε λίγες ώρες στον τελικό. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Η Ατλέτικο, άλλωστε, έχει κάνει μια φοβερή σεζόν. Θα διεκδικήσει κι αυτή την κούπα, λοιπόν, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Η δίψα
Θα παίξει, όμως, ρόλο και η δίψα. Ποιος θέλει το τρόπαιο πιο πολύ. Κι αυτό θα φανεί μόνο μέσα στο γήπεδο.
Με τελικούς
Η Ρεάλ, λοιπόν, που από το 1998 ως το 2002 πήρε τρείς κούπες, έμεινε τελικά μακριά από τις διακρίσεις μέχρι και φέτος. Όλοι ξέρουν, άλλωστε, ότι από το 1955 μέχρι το 1966 πρωταγωνίστησε με έξι κατακτήσεις πρωταθλητριών κι άλλες δυο συμμετοχές σε τελικούς. Και είχε φτάσει σε έναν τελικό ακόμα το 1981.
Η ευκαιρία και το σκληρό καρύδι
Όπως και να το κάνουμε το να μένει τόσα χρόνια η Ρεάλ χωρίς να διακρίνεται στο τσάμπιονς λιγκ είναι ένα θέμα. Και θα θέλει απόψε να αρπάξει την ευκαιρία. Από την άλλη, όμως, η Ατλέτικο είναι σκληρό καρύδι. Δεν καταλαβαίνει ούτε από φαβορί, ούτε από τίποτα. Και η Μπαρτσελόνα νόμιζε ότι θα καθαρίσει λόγω φανέλας στο Καμπ Νου για το πρωτάθλημα και είδαμε τι έπαθε. Ματσάρα θα γίνει, λοιπόν. Κι ας κερδίσει ο καλύτερος.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: