Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Όποιος δουλεύει, παίζει»

No 787067
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες από τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, αλλά και στις σχέσεις του συλλόγου βετεράνων με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Φιλώτας Πέλλιος:
Για την επιστροφή του Αναστασιάδη: “Συμπαραστέκομαι στον Άγγελο ως μέλος των βετεράνων που είναι και ΠΑΟΚτσή. Ήταν μια σωστή απόφαση η πρόσληψη του Άγγελου, που ίσως έπρεπε να παρθεί πιο νωρίς. Τον γνωρίζουμε όλοι, είναι ένας προπονητής που επιβραβεύει την δουλειά και πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι 100% προσηλωμένοι στην προπόνηση και στους αγώνες. Όποιο δουλεύει θα παίζει. Με τον Άγγελο έχουμε δει αποτελέσματα που έμειναν στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως η νίκη με την Άρσεναλ, η ανατροπή με την Σπάρτακ Τρνάβα και άλλες μεγάλες  νίκες.
Είναι ένας εργατικός προπονητής, είναι αφοσιωμένος, ζει τα παιχνίδια και έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Με τον Άγγελο ήμασταν και στους εφήβους του ΠΑΟΚ μαζί. Εγώ πήγα το 1969 στους μικρούς και αυτός ήρθε την επόμενη χρονιά. Ήμασταν συμπαίκτες για πολλά χρόνια στην πρώτη ομάδα, μεγαλώσαμε μαζί και έχουμε επαφές από τότε. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει, έτσι ήταν πάντα. Ήταν δουλευταράς. Στην προπόνηση και ως ποδοσφαιριστής δούλευε πάρα πολύ”.
Για τον αν μπορεί να πετύχει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ: “Πιστεύω στον Άγγελο. Βέβαια οι δύσκολες είναι πάρα πολλές όπως και οι απαιτήσεις από τον κόσμο. Θέλει υπομονή, στήριξη και πιστεύω πως θα πετύχει. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να είναι αυτοκέφαλος. Να είναι δικός του ο χώρος των αποδυτηρίων κα του γηπέδου. Δεν δέχεται παρεμβάσεις”.
Για την χρονιά που πέρασε για τον ΠΑΟΚ: “Δεν πέτυχε τους στόχους η ομάδα, μας ταλαιπώρησε, μόνο κάποια διαστήματα είδαμε καλή παρουσία, δεν είδαμε καλό ποδόσφαιρο όλη την χρονιά και όλα γκρεμίστηκαν σε 15 μέρες. Θα μπορούσαμε να είμαστε και κυπελλούχοι και να πάρουμε την πρώτη εθέση στα πλέι οφ. Από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν όλα. Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού όλα τα άλλα ήταν εφιάλτης”.
Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: “Εγώ νομίζω ότι αν περάσουμε με μια κινηματογραφική ματιά τον ημιτελικό στην Τούμπα θα δούμε ότι ο Ολυμπιακός ήρθε να εκνευρίσει όλο τον κόσμο και τα κατάφερε. Άργησε πάνω από μια ώρα να βγει για να ξεκινήσει το παιχνίδι, ζήτησε αλλαγή πάγκων και διαμαρτυρόταν συνέχεια. Εκμεταλλεύτηκαν τον ανεγκέφαλο που πέταξε δέκα ψάρια και ενώ προκριθήκαμε μας εκνεύρισαν. Μετά ήρθαν όλα αυτά τα επακόλουθα. Δεν το συζητάω έγιναν λάθη και από εμάς. Λάθη που έγιναν όμως επειδή ο Ολυμπιακός ήρθε για να χαλάσει τον αγώνα. Πέσαμε στην παγίδα του”.
Για τον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: “Είχαμε τρεις τιμωρίες, δεν παίξαμε πλήρεις στον τελικό του κυπέλλου, αλλά οι απουσίες πάντα υπάρχουν. Στο κύπελλο δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Με τον Παναθηναϊκό μας κέρδισε ένας ποδοσφαιριστής, ο Μπέργκ”.
Για τις σχέσεις των βετεράνων με τον Ιβάν Σαββίδη: “Δεν έχουμε έρθει ακόμα σε επαφή με τον κ. Σαββίδη. Η πρώτη επαφή ήταν στο συλλαλητήριο. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να μιλήσουμε και για να μάθει ότι υπάρχουν βετεράνοι του ΠΑΟΚ και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα. Μου είπε να τελειώσουν τα θέματα με τα δικαστήρια και όλα αυτά και μετά θα κάνουμε την συνάντηση. Εμείς ζητήσαμε επανειλημμένως να συναντηθούμε με τον μεγαλομέτοχο. Καταθέσαμε το αίτημα μας στους συνεργάτες του, δεν μπορούσαμε να πάμε κατευθείαν να χτυπήσουμε την πόρτα του. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία του συλλαλητηρίου για να του μιλήσω και μου είπε πως μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τις εκκρεμότητες στη ομάδα θα επικοινωνήσουμε. Θα κάνω εγώ την πρώτη κίνηση και θα δω πως θα πάει”.
Για το ποιοι μπορούν να γίνουν νέα μέλη του συλλόγου βετεράνων: “Εμείς κάνουμε ανοίγματα σε παιδιά που νιώθουν ΠΟΑΚτσήδες ανεξαρτήτου εθνικότητας. Όποιος έχει παίξει ένα χρόνο στην ομάδα και νιώθει ΠΑΟΚτσής μπορεί να είναι μέλος. Ο Αντωνόπουλος από το Ναύπλιο είναι ΠΑΟΚτσής. Ο Μαυρέας ήρθε από την άλλη άκρη της Ελλάδας να παίξει για τον ΠΑΟΚ και ας μην ήταν εδώ πολλά χρόνια. Τότε ήταν άλλοι καιροί και άλλα τα συμβόλαια. Τώρα, ο ποδοσφαιριστής παίζει τρία χρόνια και φεύγει. Παρόλα αυτά όποιος νιώθει ΠΑΟΚτσής μπορεί να συμμετέχει στον σύλλογο βετεράνων. Υπάρχουν κάποιοι που έπαιξαν λίγα χρόνια και συμμετέχουν αλλά και κάποιοι που έπαιξαν πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν ενδιαφέρονται”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: