Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Αν μας πει ο Σιμεόνε, πηδάμε και από γέφυρα»!

Το μεγαλύτερο όπλο της φετινής Ατλέτικο (μεγαλύτερο ίσως και απ’ την ποδοσφαιρική της ποιότητα) είναι η ψυχή. Αυτή που, όπως αποδεικνύει και η φοβερή δήλωση του Τιάγκο, της βγάζει ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Αν μας πει ο Σιμεόνε, πηδάμε και από γέφυρα»!
Το οικογενειακό κλίμα της Ατλέτικο -που θα ‘ναι απ’ τα ισχυρότερα όπλα της και στον αυριανό τελικό με τους ακριβοπληρωμένους άσους της Ρεάλ- περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Τιάγκο.

Στις δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου τελικού, ο 33χρονος μέσος επιβεβαίωσε αυτό για το οποίο θαυμάζονται φέτος οι Μαδριλένοι -πέρα απ’ τις επιδόσεις τους στο γήπεδο: Το οικογενειακό κλίμα της ομάδας και την πλήρη συσπείρωσή τους γύρω απ’ τον προπονητή.

Λίγες εβδομάδες λοιπόν αφότου ευχαρίστησε τις μανάδες τους για τα μεγάλα… καρύδια με τα οποία τους γέννησαν, και οι ίδιοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για εκείνον.

Γιατί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο: «Είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της Ατλέτικο. Έχουμε την ταυτότητά μας και δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα είναι η ίδια Ατλέτικο, όπως πάντα. Για μας και την ομάδα, ο Σιμεόνε είναι σαν θεός. Έχει αλλάξει τα πάντα. Αν μας πει να πηδήξουμε από μία γέφυρα, θα το κάνουμε…» Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: