Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Ζωντάνια και διάθεση ο ΠΑΟΚ»

STRATOS_KOYKOYLEKIDHS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός, Στράτος Κουκουλεκίδης. Μίλησε για την εξέλιξη των πλέι οφ και τις αναμετρήσεις Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στράτος Κουκουλεκίδης:
Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο:
“Αν κρίνουμε από όλο το πρωτάθλημα αυτές οι δύο ομάδες πρωταγωνίστησαν εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μπορούνε να λένε πως παίζουν τους κόπους της χρονιάς τους έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Θεωρώ και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ζωντάνια, διάθεση να πάρει την τρίτη θέση και υπερτερούσε του Πανιωνίου που από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησε να κυνηγάει αυτό που κυνηγούσε όλη την χρονιά και πέτυχε. Ο ΠΑΟΚ  είναι μια πολύ καλά δουλευμένη ομάδα, έχει αυτοματισμούς και ένα κορμό έξι – επτά παικτών με την προσθήκη και του Κούπερ που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Είναι ένα παιχνίδι και παρέλειψα να πω πως δεν παίζει ρόλο η έδρα. Έχουμε και οι δύο ομάδες ίδιες επικοινωνίες στην περιφέρεια και στους ψηλούς και θα κερδίσει ο καλύτερος. Αντίθετα στο άλλο ζευγάρι καταλάβαμε φέτος γιατί δεν είχαμε καμιά εκπροσώπηση στην Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν φρεσκάδα και βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τις άλλες ομάδες της Ευρώπης”.
Για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό:
“Ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που δεν ξέρω αν θα του παρουσιαστεί. Ο Παναθηναϊκός έδειξε μια φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο αλλά κουρασμένος στην διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου για να πάρει το παιχνίδι. Έγινε ένα καλό παιχνίδι μέσα σε καλά αθλητικά πλαίσια και αυτό είναι παρήγορο για το Ελληνικό μπάσκετ”.
Για το αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός:
“Εγώ είμαι σίγουρος πως Ολυμπιακός θα κάνει νίκες στην έδρα του και θα κάνει και μια νίκη παραπάνω βλέποντας τις δύο ομάδες και το βάθος στο ρόστερ. Δίνω ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Η εκτίμηση μου από την εικόνα αυτών των ομάδων αυτή είναι. Πρέπει να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι από το χθεσινό, κανείς δεν έχει παράπονα από την διαιτησία που ήταν μοιρασμένη και από εκεί και πέρα και ο κόσμος ήταν εντάξει πέρα από κάποιες βωμολοχίες”.
Για το πρωτάθλημα που πήρε στην Κίνα:
“Η ομάδα μου έπαιζε στο NBL  της Κίνας. Εμείς το κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία σε όλους τους τομείς και μόνο κερδισμένος βγαίνεις από τέτοιες καταστάσεις”.
Για το μέλλον του:
“Στις επόμενες 15 μέρες θα ξέρω που βρίσκομαι. Επιθυμία μου και επιθυμία κάποιων ανθρώπων είναι να επιστρέψω. Πέρσα ένα δύσκολο χειμώνα χάνοντας την μητέρα μου αλλά η ζωή συνεχίζεται, αυτοί με θέλουν και αν θέλω και εγώ θα μπορέσουμε να κάνουμε τον “γάμο” που θέλουμε”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: