Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Να καταργηθεί η λέσχη»

tsarouxas
Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας μίλησε στον Arena FM 89,4 για όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αναφέρθηκε στην Κοινωνία μελλών, στην εμπιστοσύνη που έχει σε αυτούς που διοικούν αυτή την στιγμή, ενώ μίλησε και για τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Η ανακατωσούρα , η ανωμαλία και η γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ήμουν εκ των πρώτων που γράφηκα στην λέσχη αλλά η θέση της απέναντι στον Άρη δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η λέσχη φίλων Άρη και τώρα κοινωνία αποφασίζει και για τον αθλητικό σύλλογο και για την ΠΑΕ και για όλων τον κόσμο του Άρη. Ήθελαν να τα καταλάβουν όλα και να τα διοικήσουν όλα, αλλά να τα αποτελέσματα. Πρέπει η λέσχη να καταργηθεί. Να έρθει ο Άρης στις βασικές του αρχικές θέσεις, να υπάρχει το διοικητικό συμβούλιου του ερασιτέχνη Άρη, βασιζόμενο στα μέλη του Άρη και στους μετόχους της ΠΑΕ.
Ο Άρης χθες έπρεπε να είχε τελειώσει με τα προβλήματα του, και να αποφασιστεί επιτέλους σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα. Αυτοί που έχουν τα ηνία, με όποιον τρόπο τα πήραν , πρέπει να αποφασίσουν».
Αν έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται τώρα στον Άρη: «Θέλω να πιστεύω παρά την στεναχώρια μου, ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται είναι Αρειανοί και προσπαθούν να βρουν την λύση. Η λύση θέλει ομαδικότητα και συλλογικότητα, δεν μπορεί να την βρει ένας».
Για τις δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη: «Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την Αρειανοσύνη του. Έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτή την ομάδα και την πονάει. Όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με το σύλλογο θα έχει και την δική μου την συμπαράσταση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: