Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πρώτο… ντου για Φινμπόγκασον!

Τις κινήσεις για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον δρομολογεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, οι Πειραιώτες έκαναν μια πρώτη κρούση στη Χέρενφεν για τον πρώτο σκόρερ της Eredivisie.

Πρώτο… ντου για Φινμπόγκασον
Απ’ τη θεωρία στην πράξη έχει περάσει ο Ολυμπιακός στο θέμα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Μετά την παραδοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους», εκείνοι παρουσιάζονται να έκαναν ήδη μια κρούση στη Χέρενφεν για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ολλανδικές ιστοσελίδες, η πρώτη προσφορά που έγινε απ’ τους Πειραιώτες δεν ικανοποίησε το σύλλογο -κάτι που δε μοιάζει περίεργο, όταν οι απαιτήσεις του παρουσιάζονται στο ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν σημαίνει ότι το θέμα παίρνει αρνητική τροπή για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό διότι είναι δεδομένη η επιθυμία του 25χρονου επιθετικού ν’ αποχωρήσει, ενώ και το χειμώνα που είχε τεθεί θέμα παραχώρησής του στη Φούλαμ είχε δυσαρεστηθεί που δεν έγινε τελικά η μεταγραφή.

Με δεδομένη λοιπόν τη δυσαρέσκειά του για την τακτική της Χέρενφεν ν’ ανεβάζει συνεχώς τις απαιτήσεις της (σ.σ. φέρεται να την έχει χαρακτηρίσει ερασιτεχνική), ο Ολυμπιακός ποντάρει και στη δική του πίεση για να βρεθεί η «χρυσή τομή».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: