Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Φήμες για Σα Πίντο!!

Το όνομα του πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο, φέρεται πως προστέθηκε στη λίστα της ΕΠΟ για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Φήμες για Σα Πίντο
Στη μακροσκελή λίστα της ΕΠΟ για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα προστέθηκε αυτό του Ρικάρντο Σα Πίντο. Η ομοσπονδία θα ανακοινώσει στις 29 Μαϊου τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τους Ταρντέλι και Γιολ να είναι τα φαβορί, αλλά να μην αποκλείεται η έκπληξη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μία περίπτωση που εξετάζει η ομοσπονδία είναι και αυτή του πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο, που έκανε εξαιρετική δουλειά στους Κρητικούς. Με τον Πίντο, έχει γίνει ήδη μία επαφή για το οικονομικό σκέλος που δεν θα αποτελέσει πρόβλημα αν η ΕΠΟ αποφασίσει να του δώσει τα «κλειδιά», όμως δε σημαίνει πως επειδή έγινε επαφή, αυτός θα είναι και ο εκλεκτός.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ, εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις ενδελεχώς και δεν αποκλείεται να έχουν στο μυαλό και κάποια άλλη περίπτωση προπονητή το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί. Όπως και να’ χει, την προσεχή Πέμπτη η αγωνία θα λάβει τέλος… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: