Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αρέσει ο Μαστσεράνο αλλά…!

… η ηλικία του παίκτη φαίνεται πως βάζει «φρένο», καθώς ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τον θεωρεί αρκετά μεγάλο. «Σε δύο χρόνια θα είναι 32», δήλωσε δημιουργώντας ερωτήματα.

Αρέσει ο Μαστσεράνο αλλά…
Την περίπτωση του Χαβιέ Μαστσεράνο εξετάζουν οι διοικούντες τη Νάπολι, με την ηλικία του παίκτη να προβληματίζει τον πρόεδρο του συλλόγου.

Το όνομα του 30χρονου διεθνή Αργεντινού έχει ακουστεί έντονα για τους «παρτενοπέι», με τον ανταγωνισμό πάντως να είναι προ των πυλών. Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν και αυτές στα υπόψη των παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Ο Μπενίτεθ γνωρίζει πολύ καλά τον Μαστσεράνο. Εν πάσει περίπτωση, ο παίκτης σε δύο χρόνια θα είναι 32χρόνων», είπε αρχικά και εν συνεχεία αναφέρθηκε για τον Βαλόν Μπεχράμι, «Αυτή την στιγμή δεν θα αποχωρήσει κανείς από την ομάδα. Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ, αλλά δεν έχουμε σε όλες τις θέσεις τις απαραίτητες μονάδες. Αλλάξαμε δώδεκα παίκτες φέτος και η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Τερματίσαμε στην τρίτη θέση και φτάσαμε στην επίτευξη ενός σπουδαίου ρεκόρ. Σημειώσαμε 104 γκολ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ήδη μια σημαντική βάση. Έχουμε προγραμματίσει το μέλλον και ο Μπενίτεθ έκανε μια λίστα με τις πιθανές μεταγραφές», τόνισε κλείνοντας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: