Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Θα βρούμε το δίκαιο μας»

MAVROMATIS
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης μίλησε στον Arena FM 89,4 αναφορικά με την αρνητική απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ .
Αναλυτικά, όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Για κάποιον που βλέπει τι γίνεται στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν νομίζω να περίμενε κάτι διαφορετικό. Εμείς ζητήσαμε από την ΕΠΟ να μας δώσει την δυνατότητα να κριθεί η υπόθεση από ένα όργανο εκτός ΕΠΟ. Αυτό ζητήσαμε, αλλά αυτοί στέκονται στο γράμμα του καταστατικού, το οποίο είναι αντίθετο σε αυτά που ζητάει η FIFA. Μ’ αυτή την απάντηση, απλά επιβεβαιώνει ότι δεν θα επιθυμούσε κάτι διαφορετικό, που θα έθετε σε κίνδυνο και τις αποφάσεις που έβγαλαν τα διορισμένα από την ίδια όργανα.
Aυτό το ‘στοπ’ δεν μας εμποδίζει, εμείς θα προσφύγουμε στο CAS προσπαθώντας να πείσουμε το δικαστήριο ότι έχουμε δίκιο. Δεν είναι εύκολη η περίπτωση νομικά, αλλά δεν είναι και χαμένη.
Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, μέχρι να βγει η απόφαση από το CAS. Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε.
Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρούμε το δίκαιο μας».
Για το αν υπάρχει εχθρική αντιμετώπιση προς τον ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη: «Το τελευταίο δίμηνο υπάρχει μια αρνητική στάση, μετά και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όπου κατά κοινή ομολογία δεν έγινε και κάτι φοβερό. Αλλά και στα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Λεωφόρου, τα οποία πήγαν και να δώσουν άλλη διάσταση. Οι ποινές ήταν πέραν του δέον αυστηρές για τον ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: