Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δικός της ο Νταβίντ Λουίζ!!

Είναι οριστικό! Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσαν την ίδια ώρα πως τα βρήκαν σε όλα για την μετακίνηση του Νταβίντ Λουίζ στη Γαλλία και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Δικός της ο Νταβίντ Λουίζ!
Την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα φοράει απ’ τη νέα σεζόν ο Νταβίντ Λουίζ! Αργά το βράδυ της Παρασκευής, τόσο ο γαλλικός σύλλογος, όσο και η Τσέλσι ανακοίνωσαν πως τα βρήκαν στο κόστος της μεταγραφής του Βραζιλιάνου άσου.

Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο φαίνεται πως θα αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ, κάτι που θα κάνει τον Λατινοαμερικάνο στόπερ τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στον κόσμο! Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές του παίκτη με τους Παριζιάνους.

Κι αυτό διότι οι εξελίξεις έτρεξαν γρήγορα μέσα στην ημέρα και ήδη ο Νταβίντ Λουίζ έχει περάσει από ιατρικά στην χώρα του –όπου προετοιμάζεται για το Μουντιάλ- οι άνθρωποι της Παρί έχουν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα, ενώ φαίνεται πως ήδη υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος των δύο πλευρών, σχετικά με τις ετήσιες απολαβές και τη διάρκεια του συμβολαίου (μάλλον 4ετές).

Όπως γνωστοποιήσαν οι πρωταθλητές Γαλλίας στόχος ήταν να κλείσει άμεσα η μεταγραφή, προκειμένου ο παίκτης να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που συνέβη κιόλας, με τις υπογραφές να απομένουν για το... φινάλε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: