Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Έβαλε μπρος ο ΠΑΟΚ!!

Μορφή στον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν άρχισαν ήδη να δίνουν οι Αναστασιάδης και Βρύζας. Πρόεδρος και προπονητής τα είπαν για όλα και πήραν τις πρώτες αποφάσεις. Τι ισχύει με Γλύκο-Κλάους, αλλά και Στοχ-Νάτχο

Έβαλε μπρος ο ΠΑΟΚ!
Ούτε μέρα στο σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Λίγες μέρες μετά την πρόσληψή του -και παρόλο που δεν έχει μπει καν το καλοκαίρι- ο Έλληνας τεχνικός και ο Ζήσης Βρύζας ξεκίνησαν ήδη απ’ την Παρασκευή τον προγραμματισμό της νέα σεζόν.

Παρουσία των συνεργατών τους σε τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, οι δυο τους έβαλαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Από τους ρόλους που θα έχει ο καθένας, μέχρι την θερινή προετοιμασία και τις αλλαγές στο ρόστερ.

Αφενός αποφασίστηκε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς θα «χτιστεί» στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Εκεί όπου θα δώσει και αρκετά φιλικά παιχνίδια, το ακριβές πρόγραμμα των οποίων θ’ ανακοινωθεί το προσεχές Σάββατο απ’ την ΠΑΕ.

Όσο για τις προσθαφαιρέσεις παικτών και τις μεταγραφές, Αναστασιάδης και Βρύζας συζήτησαν ενδελεχώς για τα δεδομένα που υπάρχουν. Αφού επιβεβαιώθηκε λοιπόν η επιθυμία για ανανεώσεις συμβολαίου στους Αθανασιάδη και Γλύκο, αναφορά έγινε και στους Στοχ και Νάτχο -με τον πρόεδρο να εξηγεί στον προπονητή τις δυσκολίες που υπάρχουν στις περιπτώσεις αμφότερων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: