Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Θέλει μόνο Μίλαν!!

Με την φανέλα της Μίλαν θέλει να αγωνίζεται και του χρόνου ο Στέφαν Ελ Σαραουί και με δηλώσεις του βάζει «φρένο» στα σενάρια μεταγραφής του.

Θέλει μόνο Μίλαν
Ο 21χρονος Στεφάν Ελ Σαραουί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Η φετινή του χρονιά στην Μίλαν όμως δεν ήταν καλή καθώς λόγω τραυματισμού έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια και οι φήμες για αποχώρηση του απ’ τους «ροσονέρι» έκαναν την εμφάνιση τους.

Μιλώντας στο site του συλλόγου ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι στην Μίλαν και δεν τον ενδιαφέρουν τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης δήλωσε: «Δεν με απασχολούν οι φήμες και ξέρω τι θα συμβεί. Εμένα απλά με ενδιαφέρει να είμαι καλός. Το μέλλον μου είναι στο Μιλάνο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε την επόμενη σεζόν.

Όταν τα πας καλά, οι προσδοκίες αυξάνονται και δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το ρυθμό τόσο ψηλά. Νομίζω ότι απέδωσα καλά πέρσι και ένιωθα καλά. Φέτος έκανα ό, τι μπορούσα αν και ήμουν λίγο άτυχος. Αλλά ήταν πολύ καλό που ήμουν πίσω για τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μου
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: