Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Περήφανος για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα»

Ακόμα ένα τερματοφύλακα εξετάζει η Μπαρτσελόνα. Μετά την απόκτηση του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο δεύτερος… εκλεκτός φέρεται να είναι ο Γουίλι Καμπαγιέρο.

«Περήφανος για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα»
Το όνομα του Αργεντινού, Γουίλι Καμπαγιέρο, έχει… παίξει δυνατά για τους Καταλανούς και σε δηλώσεις του ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε πως είναι τιμή για τον ίδιο, να εμπλέκεται στα σενάρια αυτά.

Μετά τις αποχωρήσεις του Βίκτορ Βαλδές και του Χοσέ Μανουέλ Πίντο, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να καλύψουν τα κενά που προέκυψαν στις θέσεις των τερματοφυλάκων.
Μετά την υπογραφή του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ αυτή την εβδομάδα, στη Βαρκελώνη θέλουν έναν έμπειρο γκολκίπερ και ο Καμπαγιέρο φέρεται να είναι ο κύριος στόχος τους μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν με τη Μάλαγα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 32χρονος: «Δεν ξέρω αν αυτά που λένε είναι πραγματικότητα, αλλά είναι τιμή μου και με κάνει υπερήφανο και μόνο που με συνδέουν», είπε αρχικά, «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επαφή. Αν με καλέσουν εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. Βέβαια θα πρέπει να δούμε και τις προθέσεις της Μάλαγα», τόνισε κλείνοντας.

Μετά από τρία χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς, ο Καμπαγιέρο μετακόμισε στην Ισπανία το 2004 και εντάχθηκε στην Έλτσε, όπου έμεινε μέχρι το 2011 όταν και υπέγραψε για την Μάλαγα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: