Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η εγρήγορση και ο αλτρουιστής Κούπερ!

Προπόνηση περιλάμβανε το μενού και την Παρασκευή στον ΠΑΟΚ, που δεν επαναπαύεται στο break απέναντι στον Πανιώνιο. Για το ρεκόρ του σε ασίστ

Η εγρήγορση και ο αλτρουιστής Κούπερ
Ο ΠΑΟΚ δεν εφησυχάζει. Η νίκη στη Νέα Σμύρνη και το προβάδισμα στη σειρά των μικρών τελικών ικανοποίησε τους πάντες στις τάξεις της ομάδας, αλλά για να έχει αξία θα πρέπει να συνοδευτεί από δεύτερη επικράτηση, τη Δευτέρα στο κλειστό της Πυλαίας (17:30).

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλοντας να διατηρήσει τους παίκτες του στην… πρίζα όρισε προπόνηση και για την Παρασκευή, που περιλάμβανε χαλαρό πρόγραμμα και αφιερώθηκε κυρίως στην ανάλυση του πρώτου αγώνα.

Στο μεταξύ, ο Ντι Τζέι Κούπερ που με την πρώτη του ασίστ στον χθεσινό αγώνα ξεπέρασε το ρεκόρ των 2010 που κατείχε ο Νίκος Γκάλης σε μια σεζόν από την περίοδο 1992/93 μίλησε για το επίτευγμά του και μοιράστηκε το «παράσημο» με τους συμπαίκτες του. «Είναι σίγουρα σπουδαίο επίτευγμα για μένα, αλλά θεωρώ ότι είναι επίτευγμα της ομάδας εάν δεν τελειώσουν οι συμπαίκτες σου τις φάσεις. Και επίσης εάν δεν βοηθήσουν οι προπονητές να βγουν αυτές οι φάσεις, αλλά αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αλλά πως θα τελειώσουμε τον καλύτεροι δυνατό τρόπο τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο».

Σχολιάζοντας τη νίκη επί του Πανιωνίου και την συνέχεια της σειράς, ανέφερε: «Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, παλεύει κάθε κατοχή, αλλά και εμείς είμαστε πολύ σκληρή ομάδα και ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε αγώνα. Είναι σίγουρα πλεονέκτημα να κερδίσεις εκτός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα έρθει για να αντιστρέψει την κατάσταση. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί την Δευτέρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: