Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Έτοιμοι για ιστορία και… εμφύλιο!!

Ως το σημαντικότερο ματς στην ιστορία της Ατλέτικο χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό του Champions League ο Τιάγκο. «Δεν βλέπω σαν φίλους τους συμπατριώτες μου στη Ρεάλ», είπε ο Τιάγκο.

Έτοιμοι για ιστορία και… εμφύλιο
Περήφανος για το γεγονός πως η Ατλέτικο θα αγωνιστεί στον τελικό του Champions League δήλωσε ο Γκάμπι, χαρακτηρίζοντας το ματς απέναντι στη Ρεάλ ως το σημαντικότερο στην ιστορία του συλλόγου:

«Είναι το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του συλλόγου μας και γι’αυτό είμαι περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα της Ατλέτικο αύριο».

Από τη μεριά του ο Ραούλ Γκαρσία τόνισε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα. Για κάθε παίκτη αποτελεί όνειρο να παίξει σε ένα τέτοιο ματς. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε. Αν κάνουμε αυτό που ξέρουμε δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα και θα κερδίσουμε τον τελικό».

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του Τιάγκο, στη συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τους Πορτογάλους του αυριανού τελικού: «Ξέρω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους Πορτογάλους. Στην ομάδα μου είμαι ο μοναδικός, όμως ξέρω πώς να αντιμετωπίζω τους συμπατριώτες μου. Είναι ιδιαίτερο το γεγονός πως θα παίξω σε ένα πορτογαλικό γήπεδο, το οποίο το ξέρω πολύ καλά και έχω ευχάριστες αναμνήσεις εδώ. Δεν έχω μιλήσει με τους συμπατριώτες μου στη Ρεάλ και θα το κάνω μόνο μετά το ματς. Προς το παρόν δεν τους βλέπω σαν φίλους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: