Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δαγκωτό… «Αγιά-Σοφιά»! (pics)

Ούτε κόμματα, ούτε εκλογές. Το μόνο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι να φτιάξει το γήπεδο στα ιστορικά της χώματα. Κι αυτό ξεκαθάρισαν δυναμικά -και ειρηνικά- 4.000 φίλοι της που βρέθηκαν στη Φιλαδέλφεια

Δαγκωτό… «Αγιά-Σοφιά»! (pics)
Τη δική τους κάλπη -που δεν θα μπορούσε να βγάλει άλλη ετυμηγορία απ’ την επιστροφή της ΑΕΚ στην πόλη όπου την εγκατέστησαν οι ιδρυτές της- έστησαν οι φίλοι της «Ένωσης».

Δίνοντας δυναμικό «παρών» στο κάλεσμα που απηύθυναν οι (συσπειρωμένοι) σύνδεσμοι, ο κόσμος συνέρευσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενόψει των επαναληπτικών εκλογών σε Δήμο και Περιφέρεια, πέρασε το δικό του μήνυμα:

Ότι ανεξαρτήτως κομμάτων και υποψηφίων, το δικαίωμα της ΑΕΚ να ξαναχτίσει το σπίτι της στα χώματα των προγόνων της δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

Παρουσία λοιπόν αθλητών απ’ όλα τα τμήματα (μεταξύ των οποίων οι Πλατέλλας Ανάκογλου, Ρόβας, Βούρας, Αργυρίου, Καζβιρόπουλος και Κέζος), στελεχών απ’ τη διοίκηση (Ευάγγελος Ασλανίδης και Βάγια Βρεττάκου απ’ το ποδόσφαιρο και Αλέξης Αλεξίου απ’ την ερασιτεχνική) και αγαπημένων μορφών του κόσμου της ΑΕΚ (όπως οι Ατματσίδης, Σταματιάδης και Παυλής) πάνω από 4.000 φίλοι της συγκεντρώθηκαν μπροστά απ’ το σημείο όπου βρισκόταν κάποτε η σκεπαστή.

Και επιστρατεύοντας τη φωνή, τον παλμό τους και συνθήματα (πολλά εκ των οποίων για την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου) υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της ΑΕΚ να κατασκευάσει -στο δικό της χώρο- ένα γήπεδο που συμβαδίζει με τη νομιμότητα.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι το έκαναν με απόλυτα ειρηνικό τρόπο και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό έκτροπο. Άλλωστε οι ίδιοι οι οπαδοί είχαν φροντίσει να περιφρουρούν τη συγκέντρωση και παρόλο που την ίδια ώρα διεξαγόταν αντίστοιχη του Άρη Βασιλόπουλου σε άλλο σημείο της πόλης, δεν έγινε τίποτα περισσότερο από συγκρίσεις για την προσέλευση του κόσμου.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: