Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Στον Πλατανιά ο Χριστόπουλος!!

Τη βούλα στη συνεργασία του με τον Γιάννη Χριστόπουλο έβαλε ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε και επίσημα πως ο Έλληνας τεχνικός θα κάθεται του χρόνου στον πάγκο της.

Στον Πλατανιά ο Χριστόπουλος
Το τιμόνι του Πλατανιά πήρε και επισήμως στα χέρια του ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου, ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή απ’ την ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος (γεννηθείς στις 12 Νοεμβρίου 1972) είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Pro από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σπούδασε προπονητική ποδοσφαίρου στη Γυμναστική Ακαδημία του κρατικού πανεπιστημίου της Σόφιας, κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση στη Λέφσκι Σόφιας. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, ως προπονητής, σε ηλικία 27 ετών και εργάστηκε κατά σειρά στις ομάδες: Π.Σ. Καλαμάτα U18, Παναθηναϊκό (όπου σαν προπονητής της U18 κατέκτησε το 2005 το πρωτάθλημα), ΑΕΚ (όπου σαν προπονητής της U18 κατέκτησε το 2006 το πρωτάθλημα) και Ολυμπιακό (όπου σαν προπονητής της U21 κατέκτησε το 2008 το τουρνουά Ντόνετσκ Ουκρανίας).

Την περίοδο 2010 – 2011 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο.

Την περίοδο 2011 – 2012 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περίοδο 2012 – 2013 εργάστηκε ως πρώτος προπονητής της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Super League (5η θέση, συμμετοχή στα πλέι οφ) αι ο Γιάννης Χριστόπουλος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς.

Την περίοδο 2013 – 2014 εργάστηκε στην ουκρανική Ταβρίγια»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: