Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Η Ρεάλ μπορεί να κατακτήσει την Ευρώπη»

Ώρες πριν τον τελικό της Λισαβόνας ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Μπερντ Σούστερ τόνισε πως αν κατακτήσει το τρόπαιο η «βασίλισσα», τότε θα ξαναπάρει τα ευρωπαϊκά «σκήπτρα» για πολλά χρόνια!

«Η Ρεάλ μπορεί να κατακτήσει την Ευρώπη»
Δώδεκα χρόνια δίχως ευρωπαϊκό τίτλο για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάρα πολλά, κάτι που παραδέχεται με δηλώσεις του ο Μπερντ Σούστερ.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μάλαγα, μίλησε στην «Bild» για την εμμονή που έχει γίνει σε όλους στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η επιστροφή της «βασίλισας» στην κορυφή της Ευρώπης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει να κατακτήσει το 10ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο μετά το 2002. Αυτό έχει δημιουργήσει μια απίστευτη πίεση, επομένως μια νίκη θα είναι μια πραγματική ανακούφιση για τον σύλλογο», ήταν η άποψη του 54χρονου προπονητή.

Επιπλέον εξέφρασε την πίστη του πως ο αποψινός τελικός μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής για την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Ρεάλ δεν χρειάζεται να ξοδέψει ξανά εκατομμύρια, έχει ήδη εξαιρετικό υλικό. Αν συνεχίσει αυτή η ομάδα των αστέρων να αγωνίζεται στους ίδιους ρυθμούς, τότε θα κατακτήσει την Ευρώπη για πολλά χρόνια», ήταν η τοποθέτηση του Σούστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: