Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αντεμπαγιόρ: «Σε απογοητεύει η Ακτή Ελεφαντοστού»

O επιθετικός της Τότεναμ, Εμμανουέλ Αντεμπαγιόρ τόνισε στις δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει συντροφικότητα και ομαδικό πνεύμα στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, λέγοντας ότι οι παίκτες θέλουν να είναι ήρωες και «παλεύουν» για το «εγώ» και όχι για το «εμείς».

«Ποτέ δεν τους εμπιστεύομαι. Είναι η χώρα που πάντα θα σε απογοητεύσει. Πώς είναι δυνατόν τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια να μην έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών; Έχουν τον καλύτερο επιθετικό στην Ευρώπη τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Έχουν τον καλύτερο μέσο, τον Γιάγια Τουρέ. Έχουν τον καλύτερο επιθετικό στο αγγλικό πρωτάθλημα, τον Μπόνι.

Έχουν όλους αυτούς τους παίκτες. Αλλά το θέμα είναι, θα είναι αρκετά ομαδικοί; Δεν ξέρω, δεν είμαι Ιβοριανός. Θα μιλούν, θα γελούν, θα κάνουν πλάκα, αλλά όταν έρθει η ώρα θα ξεχάσουν την δουλειά τους.

Δεν υπάρχει συντροφικότητα. Όλοι θέλουν να είναι ήρωες. Όλοι θέλουν να είναι αυτοί που θα είναι στην κορυφή, για να τους θυμούνται όλοι για αυτό έκανε ο ένας και όχι όλοι μαζί σαν γενιά, σαν ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι ήρωες και αυτό σκοτώνει την Ακτή Ελεφαντοστού», δήλωσε ο Αντεμπαγιόρ στο «ghanasoccernet».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: