Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Θα το παλέψει και για τους δύο!!

Κόντρα στις ελάχιστες πιθανότητες που υπάρχουν για τον Στοχ και τον Νάτχο, η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτησή τους.

Θα το παλέψει και για τους δύο
Δύο από τα μεγάλα ονόματα που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν είναι ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Μπίμπρας Νάτχο, τους οποίους θα ήθελαν να κρατήσουν εν όψει της νέας σεζόν οι Θεσσαλονικείς.

Οι υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολα για διαφορετικούς λόγους.

Πρώτα ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Φενερμπαχτσέ, οι οπαδοί της οποίας θα ήθελαν του χρόνου να τον βλέπουν στην ομάδα τους, παρότι οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν για άλλες λύσεις, λόγω και του γεγονότος ότι ο διεθνής άσος πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ του τουρκικού συλλόγου.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να κρατήσουν επαφή με τον παίκτη, δείχνοντάς του ότι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Όσον αφορά τώρα τον Νάτχο, ο Ιβάν Σαββίδης έχει μιλήσει απευθείας με τον Ισραληνικό μέσο και του ζήτησε να μείνει, όμως ο διεθνής άσος του ζήτηση χρόνο για να λάβει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, πολύωρη συζήτηση για την επόμενη χρονιά είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ ο Αγγελος Αναστασιάδης με τον Ζήση Βρύζα, οι οποίοι είχαν επαφή για την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, την προετοιμασία της ομάδας και την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: