Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ρεφάρισμα και… αδιαφορία για Ντιέγκο Κόστα!

Να ρεφάρει το χαμένο πρωτάθλημα στην Ισπανία θέλει η Ρεάλ στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο, σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας. «Δεν με απασχολεί αν θα παίξει ο Κόστα», είπε ο Ράμος.

Ρεφάρισμα και… αδιαφορία για Ντιέγκο Κόστα
Υποχρέωση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κατάκτηση του Champions League, προκειμένου να ρεφάρει το χαμένο πρωτάθλημα στην Ισπανία, σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας. Ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως οι «Μερένχες» είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο στον αυριανό τελικό, δηλώνοντας πως η ομάδα έχει μάθει από τα λάθη της σε τέτοιου είδους ματς.

«Αυτές τις μέρες δεν μιλάγαμε καθόλου για τον τελικό. Τα έχουμε καταφέρει καλά έως εδώ, θέλουμε να νικήσουμε, για όλα όσα έχουμε κάνει από το πρώτο μας ματς στη διοργάνωση, στην Τουρκία, μέχρι σήμερα. Το ότι δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα ήταν απογοητευτικό. Πρέπει αύριο να ρεφάρουμε. Αξίζουμε την παρουσία στον τελικό. Έχουμε μάθει από τα παιχνίδια του παρελθόντος στα οποία υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας και αυτό μας βοήθησε φέτος. Ο Κουρτουά είναι φανταστικός τερματοφύλακας. Δεν είναι πια ένα υποσχόμενο ταλέντο αλλά μια πραγματική ευκαιρία», είπε μεταξύ άλλων ο Κασίγιας.

Από τη μεριά του ο Σέρχιο Ράμος τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να θυσιαστούν για να πάρουν τη νίκη, παραμένοντας σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους. Τέλος, αφού πρώτα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Κάρλο Αντσελότι, είπε πως δεν τον απασχολεί καθόλου το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Ντιέγκο Κόστα.

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προσαρμοστούμε εύκολα, αυτά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία από οποιαδήποτε άλλα στο συγκεκριμένο ματς. Πρέπει να θυσιαστούμε για τη Ρεάλ αύριο. Αυτό θα είναι και η επιβράβευσή μας για όλη μας τη δουλειά αυτή τη σεζόν, πρέπει να δώσουμε τα πάντα και ίσως χρειαστεί και περισσότερα. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι προπονητής μας. Η εμπειρία του έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και τον κάνει να ξεχωρίζει από άλλους προπονητές.

Δεν ανησυχώ για το αν θα παίξει ο Ντιέγκο Κόστα, όποιος και αν αγωνιστεί θα είναι το ίδιο για εμένα. Υπάρχει περισσότεροι αγωνία για τους δικούς μας παίκτες, τον Κριστιάνο, τον Πέπε και τον Μπενζεμά, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών»,
είπε από την πλευρά του ο Ισπανός αμυντικόςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: