Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Οι πρώτες δοκιμές του Σάντος!

Σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στον Άγιο Κοσμά εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Δοκιμές στο «εξάρι» από Σάντος.

Οι πρώτες δοκιμές του Σάντος
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας, δεκαεννιά μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Στη σαββατιάτικη προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» δούλεψαν για μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλιστα, άνοιξε τα χαρτιά του, καθώς έκανε τις πρώτες δοκιμές του για το αρχικό σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο λόγος είναι ότι έκανε δίτερμα με το «καλημέρα», φανερώνοντας τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Μάλιστα, εκτός από δίτερμα ο Πορτογάλος έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορία μπάλας και κίνηση χωρίς αυτή.

Συγκεκριμένα, σήμερα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – είχε τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως «εξάρι» χρησιμοποίησε τον Κατσουράνη, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Καραγκούνη. Αυτή ήταν η μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τη χθεσινή δοκιμή, στην οποία ο Τζιόλης έπαιξε ως «εξάρι» με εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Κατσουράνη. Ωστόσο, αυτό έγινε κατά τη διάρκεια άσκησης και όχι σε δίτερμα.

Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Μήτρογλου (στην κορυφή).

Το ευχάριστο νέο είναι ότι κανένας από τους διεθνείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρότι η ένταση των προπονήσεων είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι διεθνείς είναι ελεύθεροι από σήμερα το μεσημέρι και θα επιστρέψουν αύριο το βράδυ (Κυριακή) στο ξενοδοχείο. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση το πρωί στις 10:00 (ανοιχτή για το κοινό και τα ΜΜΕ) και το απόγευμα στις 17:30 (κλειστή). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: