Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Μπούρμπος, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού!

Ο Χρήστος Μπούρμπος φαίνεται πως είναι επιλογή του Παναθηναϊκού για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μπούρμπος, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού
Την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού ενόψει της σεζόν 2014-15 θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Μπούρμπος. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με τον 31χρονο δεξιό μπακ, σύμφωνα με το «Goal» και απομένει να δούμε τι κατάληξη θα έχει το θέμα με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης, αλλά όπως έχει προκύψει από το βράδυ της Πέμπτης κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχουν θετική άποψη για τον Μπούρμπο και συμφωνούν ότι έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούν για τον παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας. Στη σεζόν που πέρασε, έκανε 28 συμμετοχές στη Superleague και πέντε στο Κύπελλο.

Από χθες υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει συμφωνία με δεξιό μπακ, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό για ποιόν πρόκειται.

Ο Μπούρμπος έχει περάσει τρία (2001-04) χρόνια από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τέσσερα (2004-08) από την ΑΕΚ από την οποία είχε δοθεί δανεικός για μια σεζόν στην Κέρκυρα. Επίσης έπαιξε έναν χρόνο στον Ηρακλή, ενώ από το 2010 και μετά ανήκει στον ΟΦΗ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: