Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πέπε out, Μπενζεμά in!!

Μειώνονται δραματικά οι ελπίδες συμμετοχής του Πέπε στον αποψινό τελικό του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο. «Βάλε με μέσα», είπε ο Καρίμ Μπενζεμά στον Αντσελότι στο ξενοδοχείο της Ρεάλ.

Πέπε out, Μπενζεμά in
Πολύ δύσκολα θα μπορέσει τελικά ο Πέπε να βρίσκεται στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στον αποψινό τελικό του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο. Ο Πορτογάλος αμυντικός πονάει ακόμη στον αστράγαλο και όλα δείχνουν τελικά πως ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και θα δώσει φανέλα βασικού στον Βαράν.

Τα ευχάριστα στο στρατόπεδο της «βασίλισσας» έρχονται από το μέτωπο του Καρίμ Μπενζεμά. Το πρόβλημα του Γάλλου στο γόνατο φαίνεται πως δεν τον ταλαιπωρεί πλέον και μάλιστα ζήτησε από τον Ιταλό τεχνικός στο ξενοδοχείο των «μερένχες» να ξεκινήσει βασικό στο «Ντα Λουζ».

Εκτός από το μέτωπο των τραυματιών ο Αντσελότι φαίνεται να αντιμετωπίζει ακόμη ένα δίλημμα. Η συμμετοχή του Ιγιαραμέντι, λόγω της απουσίας του Τσάμπι Αλόνσο (τιμωρημένος), δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, καθώς ο τεχνικός της Ρεάλ σκέφτεται τις τελευταίες ώρες και τον Σάμι Κεντίρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: