Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στην Ονδούρα(!) ο Βαλντάνο!!

Ρόλο συμβούλου στην εθνική ομάδα της Ονδούρας αναλαμβάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ο Χόρχε Βαλντάνο.

Στην Ονδούρα(!) ο Βαλντάνο
Μεροκάματο από το… πουθενά προέκυψε στον Χόρχε Βαλντάνο. Ο 58χρονος Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής δέχθηκε πρόταση, προκειμένου να ενταχθεί στο τιμ της εθνικής ομάδας της Ονδούρας ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και να έχει, κατά κάποιο τρόπο, ρόλο συμβούλου.

«Ρωτήσαμε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς Φερνάντο Σουάρες, αν ήθελε να προσεγγίσουμε τον Χόρχε Βαλντάνο για τον ρόλο του συμβούλου. Διευθετήσαμε το θέμα μεταξύ μας και το deal ολοκληρώθηκε. Η διαπραγμάτευση δεν ήταν εύκολη, λόγω της δέσμευσης που έχει με τηλεοπτικό δίκτυο για τον σχολιασμό του τελικού του Champions League, αλλά δέχθηκε με ευχαρίστηση την προσφορά» δήλωσε ο Μάριο Φαράχ, αντιπρόεδρος της εταιρείας που αποτελεί τον βασικό χορηγό της εθνικής ομάδας.

Αναφερόμενος στον ρόλο που θα έχει ο Χόρχε Βαλντάνο στην ομάδα, τόνισε: «Θέλουμε να μεταδώσει την εμπειρία του στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να τους βοηθήσει σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας. Είναι χαρούμενος που θα μοιραστεί την εμπειρία του από τα γήπεδα».

Η Ονδούρα βρίσκεται στον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με τις Ελβετία, Ισημερινό και Γαλλία, κόντρα στην οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στις 15 Ιουνίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: