Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πρόστιμο 1.000 ευρώ o Ηρακλής!

iraklis_paiktew
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (3/10) με την οποία κάνει γνωστές τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εκείνη λοιπόν, τιμώρησε με χρηματικά πρόστιμα τόσο την Λαμία όσο και τον Ηρακλή, με την ομάδα της Φθιώτιδας να καλείται να πληρώσει 800 ευρώ, ενώ τους Θεσσαλονικείς 1.000.
Αναλυτικά:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο Μ. Παναγιώτου, προπονητή του σωματείου Κεραυνός Γλυφάδας, από το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (αγώνας Γ΄ Εθνικής Κυανούς Αστήρ Βάρης-Κεραυνός Γλυφάδας στις 14/9).
2. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία »ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα τελούμενο κατ΄ εξακολούθηση, και της επιβάλλει χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ. Κηρύσσει την εγκαλούμενη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία »ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908» πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και της επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ. Απαλλάσσει τους Νικόλαο Παπαδόπουλο, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, και την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 από το αποδιδόμενο σε αυτούς πειθαρχικό παράπτωμα (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Λαμία-ΑΕΠ Ηρακλής στις 12/9)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: