Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πλατινί: «Ιδανικός ο Καραγκούνης»


Λόγω ενός… πονόδοντου δεν συνέπεσε να είναι παρών ο Πλατινί στην παρουσίαση του Καραγκούνη από την ΕΠΟ, αλλά ο πρόεδρος της UEFA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρόσληψη του «τυπάρα» στην Εθνική.

Πλατινί: «Ιδανικός ο Καραγκούνης»
Για πολύ λίγη ώρα δεν «έκατσε» η συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Μισέλ Πλατινί στο ξενοδοχείο που έγινε η παρουσίαση της πρόσληψης του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας ως διευθυντή ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο ιστορικός αρχηγός της «γαλανόλευκης» λίγη ώρα πριν μιλήσει στους δημοσιογράφους είχε ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με έναν άλλο παράγοντα της UEFA που ήξερε από την ΕΠΟ και τις Εθνικές ομάδες, τον Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο «τυπάρας» εισχωρεί πλέον στην ατζέντα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δεδομένου ότι τον Μάρτιο μπαίνει στην επιτροπή ποδοσφαίρου μαζί με Μπόνιεκ, Σούκερ, Φίγκο και άλλους.

Επίσης, θα είναι ένας από τους παλαίμαχους που θα βραβεύουν παίκτη που συμπληρώνουν π.χ. 100 συμμετοχές σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπως έγινε και στην περίπτωσή του. Όσον αφορά τώρα τον λόγο που δεν «έκατσε» η συνάντηση του Καραγκούνη με τον Πλατινί ήταν ένας… πονόδοντος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της UEFA χρειάστηκε να πάει σε οδοντίατρο εδώ στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Γάλλος σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο κ. Σαρρής και οι συνεργάτες του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρόσληψη του «Κάρα» ως διευθυντή ποδοσφαίρου στην Εθνική, χαρακτηρίζοντας ιδανική τη συγκεκριμένη επιλογή της Ομοσπονδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: