Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Έσωσε» τον Ομπράντοβιτς ο Γκάουντλοκ!!

Με τρίποντο του Γκάουντλοκ στο φινάλε, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ απέφυγε την ήττα-σοκ από την Τόφας Μπούρσα στο Κύπελλο κι επικράτησε 79-76.

«Έσωσε» τον Ομπράντοβιτς ο Γκάουντλοκ
Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ διπλασίασε τις νίκες της στον τρίτο όμιλο του τουρκικού Κυπέλλου, που φιλοξενείται στη Σακάρια, νικώντας πολύ δύσκολα με 79-76 την Τόφας Μπούρσα.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ όχι απλώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους, αλλά και ο άνθρωπος που 1:10 πριν το φινάλε ισοφάρισε με τρίποντο και 1’’ πριν το τέλος χάρισε με τον ίδιο τρόπο τη νίκη στην ομάδα του. Ο Λούκα Ζόριτς είχε 18 πόντους, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Ρίκι Χίκμαν και Εμίρ Πρέλτζιτς για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ντεσόν Γουντ είχε 17 πόντους για την ομάδα της Προύσας.

Για τον τέταρτο όμιλο, που φιλοξενείται στη Σαμψούντα, η Μπάνβιτ επικράτησε 74-66 της Εσκίσεχιρ του Γιάννη Αθηναίου. Ο Έλληνας γκαρντ είχε 5 πόντους (1/1 βολή, 2/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 25 λεπτά. Ο Ερλ Ρόουλαντ και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είχαν από 20 πόντους για τους νικητές.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: