Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Δεν τα παρατάει!!

Σοκ προκάλεσε η είδηση του σχεδίου της τρομοκρατικής επίθεσης στον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλους εφοπλιστές στον Ολυμπιακό, αλλά ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν προτίθεται να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

Δεν τα παρατάει!
Χωρίς αμφιβολία η αποκάλυψη του σχεδίου της τρομοκρατικής επίθεσης στον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλους εφοπλιστές αποτέλεσε μία σοκαριστική είδηση για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Σήμερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής, επρόκειτο να γίνει το «χτύπημα», με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Στον σύλλογο θεωρούν ότι ο κ. Μαρινάκης στοχοποιήθηκε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού πριν αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας δεν είχε εχθρούς.

Ωστόσο, εκείνο που όλοι αναρωτιούνται είναι ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της επίθεσης και «ποιοι συνεργάζονται με εγκληματίες ποινικούς στον χώρο του ποδοσφαίρου και έχουν συμφέροντα να απομακρύνουν τον πρόεδρο από αυτό».

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή η επικρατεί η αίσθηση ότι κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν τον Πειραιώτη εφοπλιστή να αποχωρήσει.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος παρουσιάζεται ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις του για την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Δεν θα τους κάνει τη χάρη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά, δείγμα της απόφασής του να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου, χωρίς να αλλάζει κάτι.

Μπορεί ο κ. Μαρινάκης να σοκαρίστηκε από τη συγκεκριμένη είδηση, αλλά δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να σταματήσει να ασχολείται με τον σύλλογο και παρουσιάζεται έτοιμος να συνεχίσει το πλάνο του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: