Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τώρα στην έφερε ο αντίπαλος!!

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πυρηνική επιστήμη θα έρθει η στιγμή που θα αποδειχτούν πως κάποια πράγματα δεν έκανες καλά. Προσπαθούσα εδώ και καιρό να προειδοποιήσω για αυτή τη μέρα και την ζήσαμε όταν συναντήσαμε μία εξαιρετική ποδοσφαιρική σχολή όπως η Γαλλική. Η Γκινγκάμπ μας κέρδισε δίκαια, μας διάβασε καλύτερα, έκλεισε τα ατού μας και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Η αλήθεια ήταν πως είχαμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, όταν η Θεά Τύχη ήταν με το μέρος μας, όμως ο καλύτερος και πιο ποιοτικός παίκτης του γηπέδου, ο Μαρβό μας σκότωσε με χαρακτηριστική άνεση. Τα λάθη ήταν πολλά για να σε βοηθήσει η τύχη.

Ανώμαλη προσγείωση; Δε νομίζω πως ήταν κάτι τέτοιο. Το σημερινό βράδυ ήταν αναμενόμενο και δεν με άγχωσε καθόλου. Είμαι προετοιμασμένος για αρκετά τέτοια και δεν με επηρεάζουν.

Το κακό στη προκειμένη περίπτωση είναι πως η ήττα μας, βάζει για τα καλά την Γκινγκάμπ στο παιχνίδι της πρόκρισης γιατί και πρέπει να την κερδίσουμε αλλά και πρέπει να πάρουμε το κάτι παραπάνω από αυτή ενώ έχει παίξει στη Φλωρεντία.

Τι έλειπε σήμερα από τον ΠΑΟΚ; Σίγουρα η εικόνα των χαφ ήταν κακή, σίγουρα ο Ρατς δεν επανέλαβε τα προηγούμενα παιχνίδια, σίγουρα το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών έκανε αρκετά λάθη.

Σίγουρα είχε δοθεί η ευκαιρία στον Αναστασιάδη να αλλάξει πράγματα. Κακά τα ψέματα η ομάδα παρουσίασε πολλά κενά στο πρώτο ημίχρονο και δεν τα πλήρωσε. Τα γρήγορα δύο γκολ του Μαρβό ήρθαν σαν τιμωρία που δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα ο προπονητής της. Όμως όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Μπορεί και να άλλαζε και να γινόντουσαν και χειρότερα. Στο ποδόσφαιρο πάντα μπορείς να γίνεις μετά Χριστόν προφήτης

Εγώ πάντως αυτό που πιστεύω είναι πως ο αντίπαλος απλά ήταν πολύ καλύτερα διαβασμένος και συγκεντρωμένος από εμάς. Αφού ξεψάρωσε γιατί στην αρχή μας είχε φοβηθεί.

Από εδώ και πέρα υπάρχει πολύς χρόνος να δουλέψουμε πάνω στα κουσούρια μας. Δεν ξέρω πόσα από αυτά μπορούνε να διορθωθούν λόγω έλλειψης χαρακτηριστικών, όμως σε μία νέα ομάδα μάλλον πρέπει να αναζητάς συνεχώς νέες σταθερές.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το μάθημά του και συνεχίζει. Έχει δρόμο μπροστά του, παραμένει πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, έχει βρει έναν τρόπο να ανταποκρίνεται στην Ελλάδα, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά κενά. Και δε θα σου βγαίνουν πάντα τα παιχνίδια.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: