Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Περασμένα μεγαλεία!! (video)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Άρης προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA, εις βάρος της γεμάτης από «αστέρια», Ζαραγόσα. «Χρυσός» σκόρερ ο Χαβίτο, ενώ την αρχή είχε κάνει ο Παπαδόπουλος.

Περασμένα μεγαλεία (video)
Ο Άρης βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας του, αλλά μόλις πριν επτά χρόνια είχε σημειώσει μια επική πρόκριση επί της Ρεάλ Ζαραγόσα.

Οι «κίτρινοι» έχασαν στις 4 Οκτωβρίου του 2007 με 2-1 στο «Ρομαρέδα», αλλά σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 (χάρη σε γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου) του πρώτου αγώνα, που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης», εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους ομίλους του UEFA Cup, όπως λεγόταν τότε.

Το ρόστερ των Ισπανών ήταν γεμάτο με φημισμένους παίκτες. Αγιάλα, Αϊμάρ, Ντ’ Αλεσάνδρο, Ντιέγκο Μιλίτο αγωνιζόταν τότε στην ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεθ. Επιπλέον, είχε και τον Γκάμπι, ο οποίος πανηγύρισε πέρυσι (2013-14) την κατάκτηση της Primera Division με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έφθασε μέχρι το τελικό του Champions League. Τερματοφύλακας της ήταν ο Θέσαρ, που είχε κατακτήσει το 2002 την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σκορ άνοιξε ο Ρικάρντο Ολιβέιρα στο 19’ και ισοφάρισε ο Χαβίτο στο 63’ και ο Σέρχιο Γκαρσία έκανε το 2-1 στο 72ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς χαμογέλασε τελευταία.

Συνδετικοί κρίκοι με εκείνην την ομάδα αποτελούν ο Δημήτρης Καρατζιοβάλης, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων και… τερματοφύλακας στον Άρης, αλλά και ο Σπύρος Γόγολος που επέστρεψε πρόσφατα προ ολίγων ημερών στην ομάδα.

Πλέον, ο Άρης αγωνίζεται στην Γ' Εθνική και η Ζαραγόσα στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ζαραγόσα (Φερνάντεθ): Θέσαρ, Χουανφράν, Κουάρτερο (65’ Γκάμπι), Αγιάλα, Λούσιν, Θαπατέρ, Αϊμάρ, Ντ’ Αλεσάνδρο, Ρ. Ολιβέιρα (61’ Σέρχιο Γκαρθία), Σέρχιο Φερνάντεθ, Ντ. Μιλίτο.

Άρης (Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Ρ. Γκιάρο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αουρέλιο, Νέτο, Νεμπεγλέρας, Σιστόν (88’ Βανγκέλι), Ίβιτς, Ρ. Γκαρσία, Κάλβο (58’ Χαβίτο), Κόκε (81’ Κουλουχέρης).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: