Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Κάνει… πλάκα η Μαρσέιγ!!

Η… παρέλαση της Μαρσέιγ συνεχίζεται! Με γκολ του Ζινιάκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Μασσαλοί πήραν το «διπλό» (2-1) κόντρα στην Καέν, πετυχαίνοντας την έβδομη σερί τους νίκη στη Ligue 1!

Κάνει… πλάκα η Μαρσέιγ!
Τρένο… κορυφής! Ούτε η Καέν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τη Μαρσέιγ, με τους Μασσαλούς να περνούν (2-1) και από το «Μισέλ ντ’ Ορνανό», για την 9η αγωνιστική της Ligue 1, πετυχαίνοντας παράλληλα την έβδομη σερί τους νίκη στη Γαλλία! «Λυτρωτής» για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αν και η Μαρσέιγ απείλησε αρκετές φορές την εστία της Καέν, το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι Μασσαλοί έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Ρομάο τελικά να το… πράττει στο 74’. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, αλλά το τέρμα του Ντα Σίλβα δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Όμως, στο 84’ ο Μουσαβού-Κινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανταντά για το 1-1, διατηρώντας… ζωντανή την Καέν. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Μαρσέιγ θα άφηνε βαθμούς στο «Μισέλ ντ’ Ορνανό», ο Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Ρεμς-Μπορντό 1-0
(33’ Φόρτες)

Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Καέν-Μαρσέιγ 1-2
(84’ Μουσαβού-Κινγκ-75’ Ρομάο, 90+3’ Ζινιάκ)

Μπαστιά-Λοριάν
Εβιάν-Μετς
Νις-Μονπελιέ
Ρεν-Λανς

Κυριακή 5 Οκτωβρίου

Σεντ Ετιέν-Τουλούζ
Γκινγκάμπ-Ναντ
Λιόν-Λιλ
Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό

Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

Λανς-Παρί Σεν Ζερμέν

Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Λοριάν-Σεντ Ετιέν
Λιλ-Γκινγκάμπ
Μετς-Ρεν
Μονακό-Εβιάν
Ναντ-Ρεμς
Νις-Μπαστιά

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Μαρσέιγ-Τουλούζ
Μπορντό-Καέν
Μονπελιέ-Λιόν*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: