Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Καθαρίζει τουαλέτες ο Μπρέμε!

Στο χείλος της καταστροφής ο Αντρέας Μπρέμε, ο οποίος χάνει το σπίτι του λόγω χρεών. Ελπίδα του Γερμανού «ήρωα» ο καθαρισμός τουαλετών για να σταθεί ξανά στα πόδια του. 
Περασμένα μεγαλεία... διηγώντας τα να κλαις. Από τον απόλυτο θρίαμβο του 1990 στην... εξαθλίωση του 2014! Ο Αντρέας Μπρέμε βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, χρωστά περισσότερα 200.000 ευρώ και οι Γερμανοί τονίζουν πως χάνει το σπίτι του, το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που του έχει απομείνει. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Γερμανίας στο Μουντιάλ στην Ιταλία δεν έχει δουλέψει τα τελευταία 8 χρόνια, όταν και έφυγε από το τεχνικό επιτελείο της Στουτγκάρδης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με άσχημες επιχειρηματικές δραστηριότητες τον έφεραν στο χείλος του γκρεμού.
ADVERTISEMENT
Ο Μπεκενμπάουερ θέλησε να βοηθήσει τον πρώην μαθητή του, αλλά τη λύση θα τη δώσει ένας πρώην παίκτης της Bundesliga. Ο Ολιβερ Στράουμπε μπορεί να έπαιξε μόλις τέσσερις σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά έχει δημιουργήσει μια μεγάλη εταιρεία καθαρισμού ουρητηρίων. «Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τον Αντρέας. Θα τον βοηθήσει να... μάθει τη ζωή και να βελτιώσει την κατάσταση του» τόνισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μπορεί να μην έκανε καριέρα, αλλά αντιμετώπισε καλύτερα τα εμπόδια της ζωής!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: