Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Φόρεσε κίτρινα και… ξανάνιωσε ο Μπλάνκο!! (video)

Στην Ελλάδα τον μάθαμε ως «Ζορό». Φαίνεται όμως ότι ο Ίσμαελ Μπλάνκο δε χρειαζόταν τη… μάσκα του, αλλά να φορέσει και πάλι κίτρινα για ν’ αρχίσει να πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες.

Φόρεσε κίτρινα και… ξανάνιωσε ο Μπλάνκο! (video)
Όσο καιρό έπαιζε στην ΑΕΚ -κι ανεξάρτητα απ’ τη γνώμη του καθενός για την τεχνική του- ένα πράγμα δεν μπορούσε ν’ αμφισβητήσει κανείς: Ότι ο Ίσμαελ Μπλάνκο ήταν «killer».

Όπως φαίνεται λοιπόν, έπρεπε να φορέσει ξανά… κίτρινα για να το θυμηθεί κι ο ίδιος!

Έχοντας περιπλανηθεί αρκετά μετά την αποχώρησή του απ’ την Ελλάδα (Μεξικό, Πολωνία, Γερμανία, Αργεντινή) ο «Ζορό» βρίσκεται πλέον στην Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ. Και σκοράρει με συχνότητα που θα ζήλευε επιθετικός και της… κανονικής Μπαρτσελόνα.

Διότι το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Μάντα (και με το οποίο σφράγισε το 4-2 της ομάδας του, που την εκτόξευσε στην κορυφή της βαθμολογίας) ήταν πανεύκολο. Ήταν όμως και το τρίτο του στα τέσσερα τελευταία ματς.

Γιατί ο Μπλάνκο έχει φτάσει ήδη τα τέσσερα γκολ σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος. Βρίσκεται ένα μονάχα γκολ μακριά από τον πρώτο σκόρερ. Και συνυπολογίζοντας τα δυο τέρματα που πέτυχε σε τρεις αναμετρήσεις του Κόπα Σουνταμερικάνα, έχει ήδη ένα γκολ ανά δυο αγώνες. Όχι κι άσχημα…











*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: