Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Δεν έπαιξε όπως έπρεπε ο ΠΑΟΚ»

Kosmin+Mparkaouan
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν και μίλησε για την ήττα του «Δικέφαλο» της Γκινγκάμπ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν:
«Η Γκινγκάμπ είναι μια όχι τόσο δύσκολη ομάδα όμως ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όπως έπρεπε. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου και κάθε ομάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο. Κάναμε λάθη, δεν κρατούσαμε μπάλα και παίξαμε μόνο 15 λεπτά. Σίγουρα το Γαλλικό ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό από το Ελληνικό. Αν ο ΠΑΟΚ παίζει με τη ποιότητα που πρέπει να παίζει στο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη θα κερδίσει εύκολα. Ήταν ένα κρύο μπάνιο το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει φέτος πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήταν κρίμα η ήττα. Οι παίκτες δεν ήταν αφοσιωμένοι στον αγώνα».
Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα:
«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Αν ο ΠΑΟΚ παίζει όπως ξέρει θα δυσκολέψει και τη Φιορεντίνα. Το Ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό. Οι Ιταλοί είναι σε άλλο επίπεδο. Όταν όμως δεν παίζει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα. Κάθε παιχνίδι πρέπει οι παίκτες να δίνουν το 100%».
Για τα καλά που μπορεί να αντλήσει από την ήττα ο ΠΑΟΚ:
«Ένα κρύο ντους χρειάζεται για να ξέρει που πατά η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει τι λάθη έκανε. Αν δεν πατάς στη γη χάνεσαι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: